Εκδηλώσεις καλοκαιριού 2017



Προβολή ταινίας για τους μικρούς μας φίλους και πολλά παιχνίδια περιλάμβανε φέτος το πρόγραμμα δραστηριοτήτων στον Τόρνο. Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής 13 Αυγούστου πολλά παιδιά, μικρά και μεγάλα, συγκεντρωθήκαμε στη πλατεία του χωριού για να παίξουμε τσουβαλοδρομίες , πινγκ-πονγκ και ποδόσφαιρο με πάνινη μπάλα. Στη δύση του ηλίου μαζευτήκαμε όλοι κάτω από το κιόσκι και παρακολουθήσαμε τη ταινία ΄΄Αρχηγός από κούνια΄΄που σκόρπισε σε όλους γέλιο, ενώ το απόγευμα της 14ης Αυγούστου προβλήθηκε η ταινία ‘’ Going in style’’ για τους μεγάλους μας φίλους .






Επιπλέον, κάτι πολύ ενδιαφέρον που πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεων και αξίζει να αναφερθώ σε αυτό, ήταν το σεμινάριο δασοπυρόσβεσης – δασοπροστασίας (17η Αυγούστου) που επιμελήθηκε για ακόμη μια χρονιά ο Χρήστος Τσεμεντζής. Η οργάνωση εξαιρετική, με τη χρήση προτζέκτορα και με πολλά βίντεο, ο εθελοντής δασοπυροσβέστης Χ.Τσεμεντζής ανέλυσε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουμε για τη προστασία των δασών μας.












 Μετά το σεμινάριο όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί, παρακολούθησαν την αμερικανική κωμωδία ‘’Ροζ Πάνθηρας’’, την τελευταία ταινία για το φετινό καλοκαίρι.




Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Μάνθο για τη προσφορά των ηχείων, τον Χρήστο Τσεμεντζή για τον εξοπλισμό(λάπτοπ, χάρτες, πυξίδα κ.α.) κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου και τον Θανάση Μπούτα για την οργάνωση μέρους των δράσεων.


 Τα παραπάνω δημοσιεύτηκαν και στην εφημερίδα ο '' Καστανιώτης''.